ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР

Капана фест 2017 посреща в духа на Прага и чешките кехлибарени традиции
На автентичния вкус на Staropramen ще могат да се насладят всички гости на най-големия фестивал за градска култура в България

Капана фест 2017 за поредна година събира на едно място всички почитатели на изкуството, музиката и добрата кухня. Петото издание на най-големия фестивал за градска култура е доказателство за утвърждаването му като едно безспорно фино изживяване, което е подходящо за всички любители на естетиката и творческата атмосфера. А там, където цари подобно съвършенство и присъствие на хора с добър вкус, присъства и Staropramen - Пражка бира №1 в света!

Премиалният бранд на „Каменица” АД е генерален спонсор на най-колоритното събитие у нас и взима участие в него по изключително запомнящ се начин. На територията на Капана фест ще бъдат позиционирани няколко пункта на Staropramen, които ще улеснят достъпа за всички посетители до най-добрата пражка бира, както и ще пренесат на територията на фестивала чешките пивоварни традиции по един автентичен начин. Духът на Прага и нейният най-разпознаваем символ в лицето на Staropramen ще очароват любителите на висококачественото пиво, оставяйки приятни усещания през всички дни на феста от 2 до 4 юни включително, от 10:00 до 23:00 ч.

По време на дегустацията на Staropramen Lager и Staropramen Dark от 11:00 до 22:00 ч. шеф Росен Чакъров ще приготви и презентира ястия от новата платформа за бира и храна Staropramen ChefXperience - http://www.staropramen.com/bg/promotions/chefxperience, които се комбинират страхотно с тези два вкуса. Чрез този комплимент на Staropramen всички, докоснали се до най-успешните съчетания между премиална бира и храна, ще могат пълноценно да се насладят на изживяването в Капана.

За да направи момента наистина специален, Staropramen ще подарява и страхотни кулинарни награди, провокирайки вкусовите рецептори на всички, желаещи да участват. Играта, наречена „БОГАТИЯТ ВКУС НА ЖИВОТА“, включва дегустация на Staropramen Lager и Staropramen Dark, след което всеки участник ще опита ястие, като трябва да отгатне неговите съставки. Броят на отгатнатите съставки ще определи и каква награда ще спечели. И като заговорихме за награди, те са наистина страхотни, в духа на Staropramen.

Staropramen и Капана фест ще предложат едно прекрасно пътешествие през автентичната атмосфера на златна Прага, което наистина си заслужава. Заповядайте да откриете и вашия любим вкус и да се насладите на Пражка бира №1 в света! Na zdravi!